Düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, bu yıl Muncurlu Köyünde ilk kez geniş kapsamlı Hıdırellez Şenlikleri düzenleyeceklerini ifade eden Muncurlu Köyü Muhtarı Osman Yaman, Hıdırellez Şenliklerine bütün Düzceli vatandaşları davet etti. Yaman, “ Tüm köy halkının imece usulü ile katıldığı çevremizdeki doğal güzelliklerden koru ormanlarımızın temizlenerek, Muncurlupark adı altında tüm Düzce halkının dinlenme, piknik alanı, temiz havada sohbet edebileceği şekle getirilmesi ve önümüzdeki hafta sonu “Anneler Günü”nü içine alan hıdırellez ateşinin Muncurlupark'ta yakılması ve kutlanması programını gerçekleştirecez” dedi.

Göreve geldiği andan itibaren yaptığı çalışmalardan dolayı, Muncurlu Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği tarafından teşekkür amacıyla Muhtar Osman Yaman'a plaket takdim edildi.

Muhtar Osman Yaman daha sonra köyde yaptıkları çalışmaları basın mensuplarına göstererek mahalde bilgiler verdi. Yaman, “2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Futbol sahası, Voleybol sahasının yanında, 10 Mayısta açılacak 5 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolları tamamlandı ve Muhtarlık olarak şimdiye kadar 14 bin TL. harcama yaptık” dedi.

Osman Yaman, Devlet Hastanesine gelenlerin dahi rahat bir nefes almasını sağlayacak bütün güzelliklerin Muncurlu köyünde vatandaşların hizmetinde olacağını da sözlerine ekledi.