Ramazan ayının başlamasıyla birlikte iftar programları da devam ediyor. Dün akşam Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin ve Karadeniz Ereğli MÜSİAD üyeleri de katıldı.

“MÜSİAD sadece parayı hedef alan bir kuruluş olmadı”
İftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Vefa Pehlivan İsrail’in yaptığı katliama değinerek,

“ABD büyükelçiliği Kudüs ile ilgili aldığı karar neticesinde yüz binlerce Filistinli vatandaşı mağdur etmiş, bu vatandaşlar demokratik yöntemlerle mağduriyetlerini dile getirmiştir. İslam coğrafyasında yaşamaktan ve İsrail’in Gazze’ye gerçekleştirdiği katliam nedeniyle bu yılda ramazana buruk giriyoruz. İsrail, bizlere bir kez daha terörden beslenen bir ülke olduğunu gösteriyor.Bbu vesileyle ramazan ayının hayırlara vesile getirmesini niyaz ediyorum. MÜSİAD sadece parayı hedef alan bir kuruluş olmadı. Yurt içinde ve yurt dışında halkına güvenerek ticari bir yapı haline geldik” ifadelerini kullandı.

Haber: M.AYDIN