MÜSİAD Düzce Şubesi’nin yeni başkanı Vefa Pehlivan oldu. Mevcut başkan İsa Şengüloğlu’nun AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğu gerekçesi ile istifa etmek durumunda kaldığı görevinin ardından bu sabah düzenlenen kahvaltı organizasyonunda yeni başkan kamuoyuna tanıtıldı.

“Bayrağı en güzel şekilde, yükselteceğine de hiçbir şüphem yok”
MÜSİAD Düzce Şubesi eski Başkanı İsa Şengüloğlu devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

“Karar gereğince şube başkanlık görevimden 26 Mayıs tarihi itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Yönetim kurulu üyelerimiz ve genel merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda yönetim kurulu üyelerimizden Vefa Pehlivan’ı şube başkanı olarak seçmiş bulunmaktayız. Yönetim kurulu üyeliğimden ayrılmam nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine Ayhan Pak gelmiştir. Kuruluşundan bugüne en eski üyesinden en yeni üyesine kadar MÜSİAD camiasına teşekkür ediyorum. Bayrağı en güzel şekilde, en iyi şekilde arttıracağına da yükselteceğine de hiçbir şüphem yoktur.”

“Üyelerimiz ve ülkemize katkı sağlama yolundaki faaliyetlerimiz yürütülmeye devam edecektir.”
Yeni Başkan Vefa Pehlivan ise şu ifadelerde bulundu:

“2011 yılının 6.ayından itibaren üyesi olduğum MÜSİAD Düzce Şubesi’nde yönetim kurulu üyelerimiz ve genel merkezimizin teveccühü ile şube başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. MÜSİAD olarak üyelerimize ve ülkemize katkı sağlama yolunda ortaya koyduğumuz faaliyetlerimiz, derneğimizde görev alan başkan, yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelerimizle sorumluluk bilinciyle ortaya koyduğu özverili çalışmalarla yürütülmektedir ve yürütülmeye de devam edecektir.”

Haber: Ö.YILMAZ