Ramazan ayının başlaması ile birlikte kurumlar da iftar yemekleri düzenlemeye başladı.MÜSİAD Düzce Şubesi de dün akşam Film Platosunda kalabalık bir iftar yemeği düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeği MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Cem Hatipoğlu’nun yaptığı dua ile başladı.
İftar yemeğine Vali Vasip Şahin, Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır, DÜ Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Akademisyenler, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ve üyeleri, tüm siyasi parti il ve ilçe başkanları ile yöneticileri, Düzce Sivil Toplum Platformu yönetici ve üyeleri, Gölyaka Hacı Bektaşi Veli Derneği üyeleri, Sevgi Evi sakinleri, Hilmi Çilingir Huzurevi Sakinleri, Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar, Roman vatandaşlar, MÜSİAD üyeleri ve aileleri katıldı.
İftarda semazenler konuklara gösteri sunarken, Düzce Tasavvuf Musikisini Tanıtma Yaşatma ve Sosyal Yardım Derneği gurubu tarafından da tasavvuf musikisi dinletisi gerçekleştirildi. İftar yemeği sonunda çocuklar için kurulan stantlarda macun ve pamuk helva ikramı da yapıldı.

Haber; H. İŞCAN