Düzce'de bozuk yollardan muzdarip mahallelerden bir de Nalbantoğlu... Altyapı çalışmaları sonucu kazılan alanların düzgün kapatılmaması sürücülere zor anlar yaşatıyor. Oluşan çukurlar nedeniyle araçların zik zaklar çizdiği yol düzeltmeyi bekliyor.

 
 
 
Nalbantoğlu sakinlerinin dışında Kalıcı Konutlar'da ikamet eden vatandaşların da sık sık kullandığı yolun kanalizasyon çalışması sonrasında bozulduğu öğrenilirken özellikle kış aylarının yaklaştığı şu günlerde onarım çalışmalarının henüz başlamamış olması vatandaşları tedirgin ediyor.
 
 
 

Edinilen bilgilere göre şikayet konusu olan yol, Düzce Belediyesi tarafından asfalt programa alındı fakat çalışmaların ne zaman başlayacağına ilişkin tam bir tarih verilmedi. Mahalle sakinleri bu haliyle okula giden çocukların kışın yolda yürümekte zorluk çekeceğini ifade ederken uzun süredir bozuk olan yolda onarım çalışmalarının en kısa sürede başlamasını istedi. Vatandaşlar kötü olan yolun yanı sıra eskiyen çöp konteynerlerinin de artık kullanılamaz hale geldiğini ve değiştirilmesi istedi.

Haber; Y.SEVER