İlik nakli için büyük bir heyecan yaşayan Denizoğlu ailesi 'ne Antalya Akdeniz Üniversitesi'nden haber geldi. Ameliyat 6 ay sonra Antalya'da Ekdeniz Üniversitesi'nde yapılacak Düzce'nin Yukarı Yahyalar köyü'nden 6,5 yaşındaki Nisa Nur, 4,5 yaşından bu yana ortaya çıkan "Akdeniz Anemisi" hastalığını yenmek ve sağlığına kavuşmak için sabırsızlıkla bekliyor. 



 Nisa Nur'la ilgili haberimizin yayınlanmasının ardından yardım için hayırseverlerin harekete geçtiği görülürken Düzce Sağlık İl Müdürlüğü de hastanın daha iyi şartlarda ve daha rahat bir ortamda sağlığına kavuşabilmesi için ilik naklinin gerçekleştirileceği Antalya Ekdeniz Hastanesi'yle irtibata geçerek hastanın durumu hakkında bilgiler aldı. Edinilen bilgiye göre; Akdeniz Haztanesi Nisa Nur için 6 ay sonraya sıra verdi. Ayrıca ameliyat sonrası hasbtanın kontrol altında tutulabilmesi için 3 seneye yakın hastaneye yakın bir mekanda kalması gerektiği de açıklandı.Ahmet ve Gülseren Denizoğlu çifti, kızları Nisa Nur'un daha sağlıklı bir ortamda tedavi edilebilmesi için Antalya'da kalabileceği bir mekan arayışına girdi.Öte yandan
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardım için çaba sarfederken özellikle 3 yıla yakın kalacağı Antalya'da geçim ulaşım giderlerinin karşılanabilmesi için başlattığı çabayı da sürdürüyor.

Haber;E.TAYHAN