Akpınar Mahallesi halkının asfalt sorununu geçen hafta yaptığımız bir haberle gündeme getirmiştik. Mahallelerinin yolarına devamlı yama yapıldığını ve yolların artık kullanılamaz hale geldiğini belirten mahalleliler asfalt istediklerini söylemişlerdi.

Mahallede yürütülen doğalgaz hattı çalışmasının ardından bozulan yollara bir kez daha yama yapmak için gelen Düzce Belediyesi ekiplerinin önünü kesen vatandaşlar, çalışmaya müsaade etmeyerek, yama yapılmasını kabul etmediklerini ve asfalt istediklerinin mikrofonlarımız aracılığıyla paylaşmışlardı.



“Başkan gelsin, bize söz versin” diyerek seslerini Öncü Haber aracılığı ile duyuran mahalle halkının istekleri gerçekleşti. Haberimiz sonrasında mahallede incelemede bulunan belediye ekipleri asfalt yapılmasını uygun buldu ve gerekli çalışmayabaşladı.

Yapılan çalışmalar ardından, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay. mahalleye gelerek incelemelerde bulundu. Ay’a ziyarette eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam ve Meclis Üyesi Selahattin Sert, mahalle muhtarı ile birlikte çalışmaları yerinde gördü.



Asfalt dökülen yolu inceleyen Başkan Ay, karşılaştığı öğrencilerle fotoğraf çektirdikten sonra bölgeden ayrıldı.