Düzce Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı İbrahim Güney, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  tertiplediği "Pazarcı Esnaf Buluşması"nın kendilerini mutlu ettiğini ve  grurlandırdığını belirterek "aynı duyarlılığı Belediye Başkanımız Mehmet Keleş'ten de bekliyoruz" dedi:

     

Kışı zor şartlarda yağmur çamur demeden zor şartlarda geçiren pazarcı esnafı baharla birlikte "güzel bir mevsim" yaşamak istiyor. Aziziye Mahallesindeki açık pazaryeri ve Azmimilli Mahallesi'ndeki  pazaryerinin Düzce gibi bir ile yakışmadığını dile getiren pazarcıların ardından bu defa Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Güney patladı

Cumhurbaşkaın Recep Tayyip Erdoğan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli 'nin davetlisi olarak Ankara'da katıldıkları "Pazarcı Esnaf Buluşması" adı altında düzenlenen toplantıya Düzce Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası'ndan 30 üyeyle birlikte  katıldıklarını belirten Oda Başkanı Güney, şunları söyledi:

"Aynı duyarlılığı Belediye Başkanımızdan da duymak istiyoruz, hakkımızda esnafımız hakkında neler yaptığını ve neler düşündüğünü neler planladığını bilmiyoruz. Pazarcıların modern bir pazaryerine kavuşması için neler yapmak istediğini de bilmiyoruz. En azından istişare mekanizmasını kullanmalı ve bizim derdimizi bizimle paylaşmalıdır.Pazarcı esnafımızın sabrı taşmak üzere. Çare istiyoruz ve esnafımızı ve halkımızı çağa uygun bir ortamda toplayacak kapalı bir pazaryeri istiyoruz.Cumhurbaşkanımızı dinledikten sonra haklılığımız biraz daha tescillenmiş oldu. Pazarcı esnafımız da halkımız da özlemle ve ama birz da sabırla pazaryerininin yapılmasını bekliyor"

Pazaryeri'nin son halini çektiği fotoları da göstererek haykıran Oda Başkaın Güney'in bu ızdırabının nasıl yankı bulacağı merak ediliyor.

Haber;E.TAYHAN