Düzce Çocuk Yuvası öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Bayram'a Belediye'nin logosunun da bulunduğu bir tablo vermek için ziyaret etti.

Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı ziyaret eden Düzce Çocuk Yuvası öğrencileri Bayram'a Belediye'nin logosunun bulunduğu bir tablo hadiye etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Bayram, çocukların yaptığı çalışmalarda her zaman destekçi olacaklarını ve geleceğin büyükleri olan çocukların unutulmamasını, herkezin duyarlı bir şekilde bu konuya değinmesi gerektiğini vurguladı. Amaçlarının çocukları toplumla birlikte yetiştirlmesi olduğunu söyleyen Bayram, toplumdan çocukların uzak tutulmaması gerktiğini sözlerine ekledi.

Sosyal İşler İl Müdürü Osman Çakır ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette çocukların mutlulukları gözlerden kaçmadı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yurt müdürü Habib Aydın, Belediye'nin kendilerine verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını ve yaptığı çalışmalarda hep yanlarında bulunan Belediye Bbaşkanı İsmail Bayram'a teşekkürlerini iletti. Yaptıkları gezilerde Bayram'ın hep yanlarında olduğunu vurgulayan Aydın, bundan sonraki çalışmalarında da Bayram'ın yanlarında olacaklarına inandıklarını ifade etti. Aydın, amaçlarının ev sistemine geçip çocukların kendilerini ev ortamında hissetmesini sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.