Öncü Anaokulunda “Teşekkür Ederim Anne, Teşekkür Ederim Baba” projesi kapsamında, velilerin öğrencilerin eğitim sürecine aktif olarak katılmalarını hedefleyen etkinlikler devam ediyor.

Perşembe günü yapılan etkinliklerin sabahki bölümünde öğrenci velisi Mukaddes Öneç mutfak çalışmasında anaokulu öğrencileri ile birlikte çikolatalı, muzlu iki tane pasta yaptı. Çocuklar kendi pastalarını hazırlarken çok eğlendiler. 

 

Etkinliklerin devamında Gülçin Taşlı yine bir mutfak çalışmasında, hazır keklerden Tavşan Pasta yaptı. Öğrencilerin katılımıyla papyonunu, bonbonlarla, burnunu çilek ile gözlerini ve kulaklarını çikolata parçacıklarıyla süslendi. Bu pastayı yapmaktan ve tabiî ki yemekten öğrenciler çok zevk aldı.

 

Başka bir öğrenci velisi olan Hakan Yılmazer ise proje kapsamındaki buluş çalışmasına elektrik akımıyla, zillerin nasıl çalıştığı, kulakları duymayanların zilin nasıl çaldığını anladıklarını gösteren bir çalışma ile katıldı. Bu çalışma anaokulu öğrencileri tarafından büyük ilgi ve beğeni ile izlendi. 

 

Cuma günü yapılan etkinlikte ise, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülsün Armağan Karakoca, anaokulu miniklerine DVD eşliğinde, bebeklerin nasıl oluştuğu, dünyaya nasıl geldikleri, doğum öncesi dönemde anne karnında nasıl büyüyüp geliştikleri ile ilgili bilgiler verdi. Minikler bu sunumu ilgiyle izlediler.