Bu kez mutlu haber Öncü Medya’dan… Öncü Haber Merkezi çalışanlarından Hilal Gürsoy, Mustafa Azap ile evlendi. Düzce merkezde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen düğüne ikilinin aileleri, sevenleri ve çalışma arkadaşları da katıldı.



İlk danslarının ardından düğün pastasını kesen genç çift, ardından gerçekleşen takı merasiminde davetliler ile bir araya gelerek tebrikleri kabul etti. Davetlilerin takılarını takması sonrasında ise kemençe eşliğinde horon oynandı. Önce damat ardından gelini aralarına alarak horonla terleten arkadaşları doyasıya eğlendi.

Öncü Haber mikrofonlarına konuşan Hilal Gürsoy, “Çok mutluyum, 4 sene bekledim bu anı. Darısı bütün bekarların başına” dedi.



Kandırıldığı yönünde esprili bir açıklama yapan Mustafa Azap, “Şu an her şey çok güzel. Allah’ın izni ile daha da güzel olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kızlarının hayatındaki bu önemli güne tanıklık eden Dilek ve Şenol Gürsoy’un mutlulukları yüzünden okunurken, düğüne katılan Öncü Medya ailesi gelin ve damadı tebrik ederken, geceden duydukları mutluluğu ve iyi niyet temennilerini dile getirdi.

Öncü Medya Ailesi olarak çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.