Facebook’ta Düzceli siyasiler için hazırladığı montaj ve dublajlarla büyük beğeni toplayan ‘YasinGenç’ bu kez yaptığı haber ve programlarla siyasete yön veren Öncü Medya Grubu’nun yöneticisi Sadullah Ünsal’ın da yer aldığı karikatürlerle adından söz ettirdi. Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın bilgisayar başında, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün ise hemen yanı başında karikatürize edildiği görseldeki konuşma balonları gülümsetti.

Özlü ve Keşir karikatürleri güldürdü
Özlü’nün konuşma balonuna “Aferim, böyle yazmaya devam et SADULLAH’ yazan sosyal medya fenomeni, Ünsal için ise ‘Yazıyorum Bakanım hi hi hi :D’ ifadelerini kullandı.



Yasin Genç adlı hesap, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’i de yine Ünsal’ın yer aldığı bir karikatürle ti’ye almayı ihmal etmedi. Hokkabaz kılığında görülen Sadullah Ünsal’ın ‘Hokus Pokus’la şapkadan çıkardığı tavşanın Ayşe Keşir olarak görüldüğü görselde, Keşir için ‘Şapkadan çıkmış bir siyasetçi değilim, Düzce’nin öğretmen sorununu biz çözdük’ ifadelerine yer verildi. Asıl komik olan ise izleyicilerin konuşma balonlarında yazan sözler oldu. “Aman Sadullah sıkı tut, düşmesin”, “Yalan konuşmayın, hala atanamadım”, “Hangi akrabasına torpil yaptığı acaba?” ve “Atanamadım, işsizim” sözleriyle Keşir’e kinayeli şekilde mesaj gönderildi.



Daha önce de Bıyık’ı ti’ye almıştı
Ağırlıklı olarak MHP’li siyasilerle AK Partililer’i karşı karşıya getirmesi ve iktidarı zaman zaman komik zaman zaman ise sert eleştirmesi ile tanınan ‘YasinGenç’ daha önce de Sadullah Ünsal’ın sunumuyla ekrana gelen ‘Kitabın Ortasından’ programına konuk olan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a merhum Alparslan Türkeş tarafından Millî Doktorin olarak ortaya koyulan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) programının temelini oluşturan “Dokuz Işık”ı saymasını istemesi üzerine yaşadığı zor anları da yaptığı montajla ti’ye almıştı.

Öncü her yerde ‘ÖNCÜ’
Gerek haberleri gerek köşe yazıları gerekse gündemde geniş yer bulan programlarıyla siyasete yön veren Öncü Medya sosyal medyanın da vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Haber: C.ÜSTÜNER