“Seviyeli, tarafsız, ilkeli, kendini sürekli yenileyen…”
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’ya yayımladığı kutlama mesajında, “Bugün 24. kuruluş yıldönümünü idrak eden Öncü TV’yi  kutluyorum. Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak yayın hayatına başlayan, seviyeli, tarafsız ve ilkeli yayıncılığı ile Düzce’de önemli bir yer edinen Öncü Tv’nin bu başarılı yayıncılığının daha nice seneler sürmesini diliyorum. Kurulduğu günden beri halkın haber alma özgürlüğüne hizmet eden, Düzce’deki her iki depreme rağmen hızlı bir şekilde kendisini yenileyerek yayınlarını aralıksız sürdüren Öncü TV’yi ve emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Toplumun doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilenmesine katkı sağlıyorsunuz”
Düzce Valisi Zülkif Dağlı Öncü TV’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında ise, “Halkın doğru ve tarafsız bir şekilde bilgi edinme hakkına sahip olması demokrasi ile yönetilen ülkelerin en temel özelliklerindendir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın, hukuka uygun, tarafsızlık içinde, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimizin ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu ilkeler doğrultusunda, toplumun doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilenmesine, haber almasına katkı sağlayan, basınımızın önemli bir üyesi olan Öncü RTV’nin kuruluş yıldönümünü kutlar, başta şahsınız olmak üzere tüm gazete çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

“Düzce’mizin ilk ve önemli basın yayın kuruluşu…”
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Düzce’mizin ilk ve önemli basın yayın kuruluşlarından Öncü RTV’nin kuruluşunun 24.yıldönümünü kutlarım. Sizlere, değerli yönetici ve basın yayın çalışanlarınıza selamlarımı sunar, başarılarınızın devamını dilerim”



“Kuruluş yıldönümünüz kutlu olsun”
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, “Düzce’nin ilk yerel televizyonu olan Öncü TV’nin 24. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, sizin nezdinizde tüm çalışma arkadaşlarınıza selamlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Öncü RTV’nin tüm çalışanlarını özverili, fedakar çalışma anlayışları için tebrik ediyorum”
Öncü TV’nin Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yayın binasını da ziyaret eden ve öncesinde bir çiçekle birlikte kutlama mesajı gönderen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “Sayın Önder Tonyalı, ilkeli, etik ve objektif habercilik prensibi ile yerel medya anlayışını yepyeni bir boyuta taşıyan siz değerli şahsınız başta olmak üzere, Öncü RTV’nin tüm çalışanlarını özverili, fedakar çalışma anlayışları için tebrik ediyorum. Medya şirketinizin 24. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, yeni yayın hayatınızda başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“Tarafsız ve araştırmacı yayınlarının başarı ile süreceğinden hiçbir şüphem yok”
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Öncü TV’nin kuruluşunun 24. Yıldönümünü kutlayarak, Öncü TV’nin Düzce’de basın alanındaki lokomotifi olduğunu kaydettiği mesajında şu ifadeleri kullandı:

 “Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak yayın hayatına başlayan ve kaliteli, halkın bilgi almasını sağlayan, objektif ve ilkeli bir yayın politikasından taviz vermeyen Öncü TV’nin 24. Kuruluş yıldönümünü kutlarım. 24 yıldır, siyaset ile halk, devlet ile halk arasındaki bağlantı sorumluluğunu layıkıyla yerine getiren Öncü TV’nin tarafsız ve araştırmacı yayınlarının başarı ile süreceğinden hiçbir şüphem yok.  Toplumun haber almasındaki öncü kuruluşlardan biri olan Öncü TV ailesinin kuruluş yıldönümünü kutluyor, tecrübeli basın kadrosuna ve yöneticilerine yeni yayın hayatlarında başarılar diliyorum.”

“Okuyucusuna ve izleyicisine daima daha güzel hizmet verme gayreti içinde”
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı ise gönderdiği çiçek ile birlikte yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

“Kuruluşundan bugüne kadar özverili çalışmalarıyla okuyucusuna ve izleyicisine daima daha güzel hizmet verme gayreti içinde olan Düzce Öncü TV’nin kuruluş yıldönümünde sahibi ve tüm çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını dileyerek, yönetim kurulum adına saygılar sunuyorum”



“Şehrimiz ve bölgemizin gelişimi için önemli işler yapıyor”
Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ise yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

“Düzce'nin ilk yerel televizyonu olarak 21 Şubat 1994 yılında yayın hayatına başlayan basın kuruluşunuz, kamuoyunu aydınlatma adına önemli hizmetlerde bulunmuştur. Şehrimiz ve bölgemizin gelişimi için önemli işler yapan Öncü TV'nin 24. Kuruluş yılını kutlar, yöneticilerinin ve çalışanlarının başarılı bir yıl geçirmesini dileriz.”



Haber: Ö. YILMAZ