Düzce’nin önde gelen basın kuruluşu Öncü Radyo ve Televizyon’un geride bıraktığı 24 yılı kutlamak ve bu anlamlı günde yanında olmak isteyen siyasi parti, kurum ve kuruluş temsilcilerinin ziyaretleri devam ediyor.

Bu sabah saatlerinde Öncü TV’nin Cedidiye Mahallesi Göksel Sokak’taki binasına kutlama ziyareti gerçekleştiren Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Öncü TV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mukadder Deveci ile bir araya geldi.



Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nden ziyaret
Ayrıca Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyesi Cihat Tutkun Öncü TV’nin bu özel gününü kutlamak amacıyla Öncü TV’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Tayhan ve Tutkun, Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.



Siyasi parti liderleri Öncü TV’de
CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan ve parti yönetim kurulu üyeleri Faruk Darıyerli ile Suat Öztürk, Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez ve parti yönetim kurulu üyeleri Semiha Arabacıoğlu ile Dilek Demir, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Yunus Özay Er ile parti yönetim kurulu üyesi Kadir Erdoğan da Öncü TV’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.



Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Deveci ve kurum çalışanları ile bir araya gelen siyasi parti liderleri ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce’nin ilk ve önde gelen basın kuruluşu olmanın üzerine yüklediği misyonla hareket ederek doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbetin ardından Deveci ve çalışanlara başarılarının devamını dileyen liderler kurumdan ayrıldı.



Ayrıca Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Öner Şen, Düzce TV çiçek göndererek Öncü TV’nin bu anlamlı gününü kutladı.




Haber: Ö. YILMAZ