14 Eylül 2018 tarihinde Düzce medyasında gerçekleşen tarihi devir ile Türkseven Şirketler Grubu bünyesine katılan Öncü Medya Grubu artık yeni binasında hizmet veriyor.

21 Şubat 1994 tarihinde Çamköy'de bir villada yayın hayatına başlayan Düzce'nin ilk yerel televizyonu Öncü Televizyonu, 3 farklı adreste hizmet verdikten sonra 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından 2 Nisan 2019 tarihinde yeni yerine taşındı.



Türkseven Ailesi'ne ait Mareşal Fevzi Çakmak Sokak üzerinde bulunan 3 katlı yeni bina, Öncü Medya'nın birimleri için özel olarak dizayn edildi. Haftalardır süren yoğun çalışmalar sonucunda hem görüntü hem de ses kalitesi olarak altyapısını güçlendiren, teknik donanımını sil baştan yenileyen, estetik dokunuşlarla stüdyolarına farklı bir soluk getiren Öncü Medya, zengin yayın içeriğini hafta sonuna kadar izleyici ve dinleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.



Canlı haberleri, yeni programları, belgesel, film ve klip yayınları ile dolu dolu bir yayın akışıyla izleyicisinin karşısına çıkacak Öncü TV, kulaklara daha kaliteli bir ses ve zengin müzik arşiviyle ulaşacak Öncü Radyo ile her gün okuyucusuna ulaşmaya devam ederken yeni sürprizler için çalışmalarını sürdüren Düzce Manşet Gazetesi, yeni adresinde yenilenen yüzü, deneyimli kadrosu ve güçlenen altyapısıyla daha dinamik bir döneme 'Merhaba' diyor.



Haber: C.ÜSTÜNER