Çeyrek asırlık yayın hayatında Düzce basınının amiral gemisi görevini üstlenen doğru ve ilkeli habercilik anlayışı ile Düzce gündemine ışık tutan Öncü’nün 25.kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesajlar yayımlandı.

“Tarafsız, doğru ve hızlı biçimde halkımızın haber almasını sağlayan”
Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, bu önemli gün için yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Basın, devletimizin ve halkımızın arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyunu oluşturması gibi önemli görev ve sorumluklar üstlenmektedir. Meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde tarafsız, doğru ve hızlı biçimde halkımızın haber almasına katkı sağlayan, yerel basınımızın dinamik kuruluşlarından Öncü RTV’nin kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim.”

“Nice yıllar katkı sunmanızı temenni ederiz”
Öncü TV hakkındaki görüşlerini anlatan Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ise şu ifadelere yer verdi:

“Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak 21 Şubat 1994 yılında yayın hayatına başlayan basın kuruluşunuz, kamuoyunu aydınlatmak adına uzun yıllardır çok önemli hizmetlerde bulunmaktadır. Öncü TV’nin 25. kuruluş yılını kutlar, şehrimize ve bölgemize daha nice yıllara katkı sunmasını temenni eder, yöneticilerin ve çalışanlarının başarılı bir yıl geçirmesini dileriz.”

Öncü’nün bu özel günü dolayısıyla Düzce Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu ve basın yayın personeli kurumumuzu ziyaret etti.  Ayrıca Öncü Medya’nın Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yayın binasına da Öncü’nün 25.yaş günü dolayısıyla çiçek göndererek tebrik etti.
 

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ