Düzce protokolü, bugün Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Çay Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Her ay düzenlenen ve Roman vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirmeyi hedefleyen Koordinasyon Toplantısı mahallede bulunan bir kıraathanede gerçekleştirildi.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın başkanlığında yapılan toplantıya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, kurum müdürleri, dernek temsilcileri ve Roman vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Dağlı, Roman vatandaşlarla yapılan toplantıların özellikle meslek edinilmesi konusundaki önemine dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Bugün de toplantımızı Çay Mahallesi’nde gerçekleştirmiş oluyoruz. Roman vatandaşlarımızın tüm sorunlarına cevap bulmak için hepimiz buradayız. Sosyal yardımlaşmada konusunda Ankara’ya sunduğumuz projelerimiz var. Muhtarımla konuştuğumuz konularla ilgili önemli gelişmeler olacak. Hep birlikte çalışacağız. Yol alıyoruz ve yol aldığımızı da görüyoruz. Geçen aydan bu yana neler yaptığımıza bakıp daha neler yapabiliriz onlara konuşacağız. Yeni teklif ve önerileri de dinleyeceğiz.”

Haber: Ö. YILMAZ