Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, göreve geldiği ilk günlerde gerçekleştirdiği inceleme gezisinde Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu Yenikent Polis Merkezi’nin aşağısında bulunan kısmın orman görünümüne kavuşması için talimat vermişti. Fen İşleri Müdürlüğü Başkan Keleş’in talimatı doğrultusunda harekete geçti. Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolunda toprak tefsiye çalışmalarına başlayan Düzce Belediyesi’ne bağlı ekipler, kısa zaman sonra alanı dikim işlemine hazır hale getirecek.

 

 

 

15 farklı türde toplam 690 adet ağaç dikilecek

Menfez alanındaki çalışmalar tamamlandıktan sonra otomatik sulama çalışmalarına geçecek olan ekipler, daha sonra Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda ağaç dikim çalışmalarına başlayacak.

Başkan Keleş’in “Bir sabah Düzceli hemşehrilerimizin uyandığında bu alanın tamamıyla ağaçlandırıldığını görmesini istiyorum” sözleri üzerine başlayan çalışmalar sonucunda Eylül ayında Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu'nun orman görünümüne kavuşması hedefleniyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından alana yapraklı ve ibreli olmak üzere 15 farklı türde toplam 690 adet ağaç dikilecek.

 

 

Haber: C. Üstüner