Toplantının açılış konuşmasını Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı.

Şahin, önceki yıllarda orman ürünleri konusunda Düzce'nin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile birlikte yeniden aynı dinamizmi yakalayabilmek adına bir ihtisas organize sanayi bölgesi oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Çilimli OSB kısmında önemli derecede işlemleri tamamlanmış ve bu yapılanma için uygun arazinin olduğunu söyleyen Şahin, 15 Nisan'a kadar sektördeki üyelerden talepleri toplayacaklarını, bu aşamadan sonra ise yer tahsislerine hızlıca başlanacağını ifade etti.



İstihdam 2019 kampanyası hakkında da üyelere bilgiler veren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, sanayicilerden bu noktada özveri beklediklerini, ülkemizin istihdamını arttırmak noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica etti.



Şahin'in ardından söz alan iş insanı İbrahim Sancaklı, kendisinin de Orman Ürünleri konusunda en ham aşamadan başlayarak şu anda sandalye üretimi yaptığını hatırlatarak, değişen dünya ekonomisinde yeniliğe açık olmanın, birlikte hareket edebilmenin ve organize olmanın büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.



Toplantı iş insanlarının soru ve taleplerinin alınmasıyla sona erdi.

Haber: Ö.YILMAZ 


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ