27 Şubat 2015 yılında Türkiye’de faaliyet gösterdiği alanda ilk olma özelliğine sahip olarak kurulan Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 1.yılını geride bırakmanın sevincini dün akşam Huzur Düğün Sarayı’nda düzenlenen özel gecede dolasıya eğlenerek kutladı.



Geceye Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Ergin, Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Düzce Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mukadder Deveci, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, Öncü Medya Grubu çalışanları, derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetliler katıldı. Gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Elmas Bihter Aldoğan’ın derneklerinin bir yıllık tarihini katılımcılara aktarmasıyla başladı.



Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı, derneğin Başkan Yardımcısı Koray Çakır yaptı. Çakır, derneklerini kurma girişimlerine ilişkin yapılan olumsuz eleştirilere kulak tıkayarak akrabalar arasındaki iletişimi ve bağları kuvvetlendirmek için attıkları adımın ne kadar doğru olduğunu ifade etti. Çakır’ın konuşmasının ardından Derneğin bir yıllık faaliyetleri slayt gösterisi ile misafirlere sunuldu. Dernek üyelerine kimlik kartları yönetim kurulu üyelerince dağıtıldı.


Öncü Televizyonuna özel ödül

Derneğe geride bıraktıkları bir yılda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen kuruluşlara ve şahıslara yönetim kurulu üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Düzce Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mukadder Deveci, gecede Öncü Radyo ve Televizyonuna verilen plaketi Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Koray Çakır’dan aldı.


Bayraktar :“Birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bugünlerde bunu sağlayanlara teşekkür ediyorum”

Ödül töreninin ardından 1.yıl pastası Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar tarafından dernek üyeleriyle birlikte alkışlar eşliğinde kesildi.



Gecenin değerlendirmesini yapan Bayraktar, “Derneğinize, günümüzde birlik ve beraberlik mesajının yok olduğu biranda her şeyi bir kenara bırakarak bir yıldır bu birlikteliği örnek olacak şekilde sağladığı için teşekkür ediyorum. Ülkemizin üzerinde çok büyük entrikalar oynanıyor. Çocuklarımızın geleceğini güvence altına almak için bir kardeşiniz olarak birlikteliğinizi korumanızı istirham ediyorum. Biliyorsunuz, ilçemizde madde bağımlılığıyla mücadelemiz sürüyor. Özellikle hanım kardeşlerimizden bizlerin çocuklarımıza ulaşamadığı noktada bu gençlerimize şifa dağıtıcı edasıyla yaklaşmamız gerekiyor.” Dedi.


Bayraktar’dan 5 istek

Bayraktar, sözlerini misafirlerden 5 konuda dikkatli olmalarını isteyerek sözlerini tamamladı. “Sevdiriniz, kesinlikle nefret ettirmeyiniz. Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız. Müjdeleyici olunuz, korkutucu olmayınız. Açıklayınız, hiçbir kimseyi yargılamayınız. Son olarak selamı yaygınlaştırınız, onda rahmet vardır.”

Dernek aile büyüğü üyeleri gecede duygularını Öncü TV mikrofonuna ifade etti. Gece müzikli eğlence ile sona erdi.

Haber:Y.SEVER