Ramazan ayının gelmesiyle siyasi partilerin, kurumların iftarları devam ederken Düzce’de bulunan Organize Sanayi Bölgeleri’nde (OSB) hizmet veren sanayiciler düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Programa Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap ve Beyköy Beldesi Belediye Başkanı Osman Kılıç, TSO Başkanı Tuncay Şahin, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, kamu kurum yetkilileri ve sanayiciler katıldı.

“Bu yüzden en ağır çalışan sanayiciler ve işçilerdir”
İftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu sanayicilerin içinde bulunduğu duruma değinerek şöyle konuştu:

“Bu akşam olduğu gibi bundan sonra her iki üç ayda bir sanayici arkadaşlarımızı bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Yeni dönemde, önümüzdeki günlerde yeni tespitler, yeni yönetmelikler ve sanayicinin lehine olabilecek birçok destekler gelecektir. Malumunuz biliyorsunuz hem Türkiye’nin hem Düzce’nin en ağır işçileri burada sanayicilerdir. Sanayi olmazsa istihdam olmaz, sanayi olmazsa bölgeye para girmez, insanlar yatırım yapamazlar ve dışarıya bağımlı kalırız. Bu yüzden en ağır çalışan sanayiciler ve işçilerdir. Ben öyle görüyorum. Hakikaten yükümüz ağır ve herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Hükümetimiz zaten destek veriyor. İnşallah bundan sonra daha çok bir araya geleceğiz.”

Haber: M.AYDIN