Düzce Organize Sanayi Bölgesi, olağan seçimli kongresini sosyal tesislerinde gerçekleştirdi. Üyelerin çoğunluğunun katılım gösterdiği genel kurul kongre gündemi ile açıldı.



“En önemli faaliyet TEM bağlantısı”
Divan Heyeti Başkanlığını Veysel Mercan’ın yaptığı kongrede 23 gündem maddesi ele alındı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Selim Yirmibeşoğlu verimli bir dönem geçirdiklerini belirterek, ‘DOSB’deki en önemli faaliyetlerden birisi bölgenin TEM bağlantısının gerçekleştirilmesidir. Otoban bağlantısının yapılması OSB’nin gelişmesi kadar genel anlamda Düzce’nin gelişmesi için de önemlidir. TEM bağlantısı ile OSB’ye giriş-çıkış yapan araçların sayısında artış oldu ve büyük bir yakıt tasarrufu sağlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’ dedi.



Yeni hedef: Firmaların alış veriş yapması için işyeri blokları
Yirmibeşoğlu, yeni dönem içinde de OSB alanında 39 adet işyeri yapılmasını planladıklarını belirterek şu görüşlere yer verdi: “DOSB’de faaliyette bulunan fabrikaların, firmaların alış veriş yapabilmeleri için işyeri blokları gündeme geldi. Bunun alt yapısını hazırladık ve projemizi oluşturduk. En kısa zamanda inşa edeceğiz’. Yirmibeşoğlu ayrıca OSB için yeni tahsisli alan oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.



Yapılan seçim sonucunda da yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Selim Yirmibeşoğlu, Caner Aypar, Veysel Mercan, Sinan Kadri Karaman, İsmail Pembegüllü. Denetim Kurulu üyeleri; Leon Kalma, Engin Er.


Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ