Çilimli’de Ak Parti’den tek aday olan Belediye başkanı Muhsin Yavuz, ilçede devam eden projelerin son durumunu değerlendirdi. Partisinde karşısına rakip çıkmaması ile ilgili Yavuz, ilçede daha yapılacak çok iş olduğunu dile getirdi.

Yavuz, “Bu hizmet yarışıdır. Başka aday adayları da çıkabilir. Biz seçim var diye çalışma yapmadık. Çilimli’de yapılacak çok iş var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın yüzde 20’sine tekabül etmek. Hedefimiz Çilimli’yi Düzce’nin en büyük ilçesi yapmak.” dedi.

Son hazırlıkların yapıldığı terminal projesine ilişkin Yavuz, temelin bu ay sonunda atılacağını belirtti.
“Temeli bu ayın sonuna doğru kazmaya vuracağız.” diyen Yavuz, “ Hedefimiz cezaevini açılmasını ile aynı paralelde bitirmek. Çünkü çok önemli bir ihtiyaç olacak. Resmi ağızlardan aldığımız bilgiye göre cezaevinin temeli mayıs ayında atılacak. onunla aynı zamanda bitirmek istiyoruz.” diye konuştu.

ÖN YARGIYI KALDIRACAĞIZ

Yavuz, ilçede yapılacak OSB ile ağır sanayi anlayışını sileceklerini dile getirdi.
Yavuz, “Önceki kadar büyük olmasa da bir kısmı bu ay sonunda onaylayacak. Bir şekilde Çilimli OSB kurulacak. Hızlı bir şekilde hayata geçirmek için gerekeni yapacağız. Biz sadece OSB yapmıyoruz, sosyal alanlarıyla örnek organize planlıyoruz. Ağır sanayi anlayışını yapacağımız OSB ile sileceğiz. ön yargıyı kaldıracağız. Tüm üniteleri çevre düzenlemeleri ile şehir havasında olacak.” dedi.

Haber: S. KAŞKIR