Düzce belediyesi denetimli halk otobüslerinde sorunlar bitmek bilmiyor. Zaman zaman gündeme getirdiğimiz ve vatandaşların sürekli şikâyetçi olduğu otobüs sürücüleri ile vatandaşlar arasındaki bilet tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Otobüslere biletsiz binilmemesi konusunda uyarıcı yazıları es geçen vatandaşlar ile otobüs sürücüleri arasında zaman zaman tartışmalar çıkıyor. Bazı vatandaşların bakiyesinin yetersiz olması bazı vatandaşların ise acele işi olmasından dolayı bilet alamayarak otobüslere binmek istemeleri ise gerginliği had safhaya çıkarıyor. Bunun son örneği ise bugün kalıcı konutlar ile şehir merkezi arasında hatta çalışan otobüste yaşandı.

Otobüse binen kadınlar kart bakiyesinin bitmesi nedeniyle bilet basamadı. Bir sonraki durakta bilet alacaklarını söyleyerek otobüse binen kadınları, İstanbul Caddesi’nde belediye hizmet binasının karşısındaki durakta duran otobüs şoförü bilet basmaları için uyardı.  Biletsiz binen yolcu ise başkasından aldığı kartla bilet bastığını iddia etti. Tartışma büyüdü ve otobüs dışına taştı.

Uzayan tartışmaya polis müdahale etmek zorunda kaldı. Şikâyetçi olan yolcular, polis aracına alınarak karakola götürüldü.Hem yolcuların hem de otobüs şoförünün karşılıklı şikâyetçi oldu. 

HABER;İ.KELEŞ