Çoban Kavşağı'ndaki Düzce Otogarı, sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. Otogardaki giriş ve çıkış yerleri sorunu devam ederken alanın kavşak kesimi kapan çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Diğer iki girişinde de sorunların olduğu otogarda bu sorunlar, hem vatandaşları hemde otobüs firmalarını zor durumda bırakıyor.

Otogara gelen vatandaşların arabalarıyla içeriye girmelerinin yasak olması da yaşanan olumsuzluğun boyutunu gözler önüne seriyor. Bir girişten giren ve çıkan otobüslerde park konusunda sıkıntı yaşıyor. Başkan Mehmet Keleş ise Çoban da yeni bir otogar yapılacağını söylemiş bunun için girişimlere başlamıştı.

Aradan yıllar geçmesine rağmen yeni otogar konusunda herhangi bir çalışma yapılmadı. Şu anki otogarın talebi ne kadar karşılayabileceği ise soru işaretleri oluştururken hem vatandaşlar hem de otobüs şoförleri bu duruma tepki vermekten bıktıklarını söyleyerek açıklama yapmaktan kaçındı.

Yaşanan olumsuzluğun giderilmesi için ne yapılacağı ya da bu durum konusunda nasıl bir girişimde bulunulacağı ise belirsizliğini koruyor. Olan seyahat yapan vatandaşlara oluyor. Vatandaşlar ellerinde valizlerle nereye gideceğini bilmeden otogar içinde dolaşıp duruyor.