Zonguldak'ta bir otomobil dereye yuvarlandı. Suda kaybolan sürücünün bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şubesi Sualtı Grup Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Arslan Arslanbaki (22) yönetimindeki 67 T 0450 plakalı otomobil, Zonguldak Ankara kara yolunun benzinlikler mevkisinde yaklaşık 15 metreden dereye yuvarlandı.

Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine Sualtı Grup Amirliği Polis Balık Adamları ile bölge trafik ve jandarma ekipleri olay yerine geldi.

Balık adamları, yaklaşık 2 saat suya gömülen araç içinde ve dere boyunca yaptıkları aramalarda sürücüye rastlayamadı. Ekipler, derenin kenarında sürücüye ait olduğu belirlenen mont buldu.

Sürücünün babası, oğlunun kendisini cep telefonuyla aradığında müşterisini bıraktığını ve benzin alarak kente dönüş yaptığını söylediğini belirtti.

Bu arada, kaza yerine gelen Arslanbaki'nin annesi ve kız kardeşi, arama çalışmaları sırasında gözyaşlarını tutamadı. Fenalık geçiren anneye olay yerindeki 112 Acil Servis ambulansında müdahale edildi.

Otomobili dereden çıkarmak için kaza yerine gelen çekicinin kurtarma çalışmaları sırasında, emniyet ve jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı. Otomobil sudan çıkarıldıktan sonra yol trafiğe açıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şubesi Sualtı Grup Amirliği Polis Balık Adamları, suda kaybolan sürücüyü arama çalışmalarına devam ediyor.

Bu arada, aynı yol güzergahında, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 67 ZK 212 plakalı otomobil, Türkiye Taşkömürü Kurumu Üzülmez Müessese Müdürlüğü önünde Sabri Çataklı idaresindeki 67 NL 700 plakalı otomobile, bu araca da 78 VY 643 plakalı otomobil çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken 67 NL 700 ve 78 VY 643 plakalı otomobillerde maddi hasar oluştu.