Düzce'deki Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, otistik çocukların topluma kazandırılması amacıyla 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan Düzce Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören otistik çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Düzce Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 25 çocuğu ziyaret eden Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, çocuklara oyuncak dağıtarak çocukların büyük sevinç yaşamalarına neden oldu.

Düzce Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Osman Özcan, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında 25 öğrenci ve 20 personeliyle hizmet verdiği otistik merkezinde gelişim bozukluğu olan çocukların topluma kazandırılması amacıyla eğitimler verildiğini söyledi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerine de ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Özcan, bu tür ziyaretlerin çocukları çok sevindirdiğini ifade ederek, onlara her zaman destek olunması gerektiğinin altını çizdi.

Haber; S. KAŞKIR