2 yıl önce Açılışı gerçekleşen ve ilk günden itibaren Düzcelilere en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Özdilek, kuruluşunun yıldönümünde misafirlerini mutlu etmeyi de ihmal etmeyerek 1.500 kişilik dev bir pasta kesti.

İçecek ve pasta ikramıyla Düzcelilerin ağzını tatlandıran Özdilek, hafta sonunu geçirmek için gelen misafirleri yaptığı indirimlerle de şaşırttı.

Birçok reyonda, markette, kafe ve restoranlarında yaptığı indirimlerle misafirlerinin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakan işletme, hafta sonu boyunca indirimlerini sürdürecek.



“Elimizden geldiğince iyi ağırlamak istiyoruz”
Gerçekleştirilen etkinlikleri değerlendiren Özdilek İşletme Müdürü Adem Kaya, gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışma prensipleri hakkında açıklamalarda bulundu:

“Düzce’de işletmemiz faaliyet göstereli 2 yıl oldu. Biz Düzce Halkı’ndan memnunuz. Misafirlerimizi elimizden geldiğince iyi ağırlamak istiyoruz. Bunun için çaba gösteriyoruz. Açılışımıza özel olarak, mağazamızda, marketimizde, restoranımızda belirli kampanyalarımız var. Burada misafirlerimize 1.500 kişilik bir pasta yaptırdık. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu şekilde devam eder, misafirlerimizin mutlu bir şekilde işletmemizden ayrılmasını sağlarız."



“Hafta sonu gelse de gitsek”
Hafta sonunu geçirmek için Özdilek’i seçen Şeref Candan isimli vatandaş, açılış yıldönümü sebebiyle gerçekleştirilen etkinlikleri de yorumlayarak şunları söyledi:

“Özdilek farklı havasıyla, bizim için sosyal bir etkinlik alanı oldu. Küçük çocuklarım için oyun alanları, ailecek oturulacak mekânları olsun, hafta sonu gelse de gitsek dediğimiz bir yer oldu. Bu güne özel indirimler varmış. Çocuğuma oyuncak aldım. Bizim için güzel bir gün oldu. Alışveriş yaptık. Karnımızı doyurduk.



“Her şeyi mükemmel”
İşletme hakkındaki fikirlerini dile getiren bir diğer vatandaş Yasemin Ustaoğlu ise şu şekilde konuştu:

“Devamlı geliyorum ve çok beğeniyorum. Yemekleri, temizliği, her şeyi mükemmel. Bugün de günümüz vardı. Arkadaşlarımla beraber geldik. Otopark sorunu yok. temiz, titiz. Her şeyini beğeniyorum.“



İkram edilen pasta ve meyve sularından alan çocuklarsa, etkinliklerden memnuniyetlerini dile getirdiler.



Haber: İ.İ.AYDOĞDU