Birinci İzle Çocuk Şenliği’nde 300 engelli öğrenci aileleriyle birlikte hem eğlendi hem de haftasonunu en iyi şekilde değerlendirme fırsatı buldu.

 



Birinci İzle Çocuk Şenliği’nde engelli öğrenciler çuval yarışı ve yumurta yarışı gibi birçok etkinliğin ardından aldıkları ödüllerle aileleriyle birlikte mutluluğu yaşadılar.

 


Yarış sonrasında engelli öğrencilerin yaşadıkları mutluluğu ve düşüncelerini aldık.


Okul müdürü Kadriye Tamtekin 1.İzle Çocuk Şenliği’nde öğrencilerin aileleriyle birlikte eğlenerek mutlu olmalarını sağladıklarını, eğlenmenin yanında öğretmeyi de amaçladıklarını söyledi.

 

 

Bir etkinlik de Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’nden geldi. Seyyah bizim iller, gençlik kampları ve iyilik ağacı gibi projelerle gençlerin en güvendiği kurumların başında gelen Gençlik Merkezi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek onlara hediyeler veren Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüleri, daha sonra çocuklarla resim yaptı.

 


İllüzyonist Serkan Yazıcı ile illüzyon gösterisi de gerçekleştiren Düzce Gençlik Merkezi, özel çocuklardan alkış alırken bir yandan da takdir topladı.