AK Parti'den Düzce Belediye Başkanlığına aday gösterilen ve bu gelişme neticesinde 3 Aralık Pazartesi günü Düzce'ye gelen, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü, Öncü Medya Grubun Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yayın binasını ziyaret etti.



Özlü’ye ziyaretinde AK Parti eski Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ve Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap eşlik etti.

Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven ve Öncü Medya Haber Koordinatörü Sadullah Ünsal tarafından kapıda karşılanan Özlü ve beraberindeki heyet çalışanlarla tek tek tokalaşarak, ‘İyi çalışmalar’ diledi.



İçingir’den Özlü’ye övgüler

Bu sırada Türkseven’e ziyareti dolayısıyla Öncü Medya binasında bulunan ve tesadüfen Özlü ile karşılaşan Doğru Yol Partisi eski İl Başkanı ve eski Milletvekili Necmi Hoşver’in damadı Ömer İçingir, Özlü’ye övgülerde bulundu.

“Kendisi Düzce için büyük bir değerdir”

Liberal kimliği ile bilinen İçingir, “Sayın Özlü’nün emir ve görüşlerindeyiz. Kendisi Düzce için büyük bir değerdir. Bu değerin Düzce’ye kazandırılması şehrin geleceği için büyük önem taşıyor. Bayrak yarışında tüm benliğimizde kendisine desteğiz.” dedi.

“Tüm bilgi, birikim ve devlet tecrübemi Düzce için kullanacağım”

İçingir’e kendisi hakkındaki iyi niyet temennileri için teşekkür eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü de memleketine en iyi hizmeti sunmak için çalışacağını vurguladı.
Özlü, “Yöresel kalkınmanın nasıl olduğunu Türkiye, Düzce’den öğrenecek. Bunu hep birlikte başaracağız. Düzce’ye en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Tüm bilgi, birikim ve devlet tecrübemi Düzce için kullanacağım.” diye konuştu.



Haber: Ö. YILMAZ


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8