12 yaşındaki Medine, 10 yaşındaki Emirhan Sadi ile 8 yaşındaki Umut Eren'in yangında hayatını kaybetmesi Düzce'yi ve tüm ülkeyi derinden üzdü. Acı haberle birlikte hem protokol hem de siyasiler soluğu yangın faciasının yaşandığı Yığılca'nın Hoşafoğlu Köyü'nde aldı. 

 

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de köye giderek, yangında hayatını kaybeden üç çocuğun aile üyelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

 

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in de kendisine eşlik ettiği Özlü, Düzce İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat’tan yangın hakkında bilgiler aldı. 



Özlü ardından yangında üç çocuğunu kaybeden ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden Muhammed Korkmaz’ı ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

 

Aile üyeleri için gerekenin yapılacağını belirten Başkan Adayı ve eski Bakan Özlü, Düzce Valiliği ile birlikte Düzce Belediyesi ve Yığılca Belediyesi'nin de aile için gereken yardımlarda ve çalışmalarda bulunacağını söyledi.






Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8