Çilimli Belediyesi, yüzlerce kişiyi ilçe meydanına kurduğu iftar sofralarında ağırladı. Bir süre önce yapımı tamamlanan yeni belediye binasının önünde gerçekleşen iftar programına, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, il yönetim kurulu üyeleri ve Çilimli halkı katıldı. Masaları gezen Başkan Yavuz ve AK Parti heyeti, vatandaşlarla sohbet etti.



İftar vaktine kadar semazen gösterileri ve canlı ilahi dinletisinin ahenk kattığı programda vatandaşlar, ezanın okuması ile hep birlikte oruçlarını açtı.



İftarın ardından mikrofonu eline alan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, "Bu mübarek ayda sizlerle bir arada iftar yemeği ile buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Yakın zamanda inşaatını tamamladığımız yeni hizmet binamızın açılışı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı Ramazanlar.” dedi.



İftar dolayısıyla duydukları memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Muhsin Yavuz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.



Haber: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ