AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet’in Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü seçim gezileri kapsamında Öncü Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Düzce’de seçim programına ilk olarak basın kuruluşları ile başlayan Başkan Adayı Özlü, bu kapsamda Öncü Medya’nın Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yayın binasına geldi. Burada Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Türkseven ve Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal tarafından karşılanan Özlü, çalışanlara iyi çalışmalar dilemeyi ihmal etmedi.

Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkseven ve Öncü Medya yöneticileri ile sohbet ederek, Düzce için yapmak istediklerini aktaran Özlü, mikrofonlarımıza da değerlendirmelerde bulundu.



“Düzce için hayallerimizi kamuoyu ile paylaşacağız”

Düzce’de seçim çalışmalarına 10 gün önce başladıklarını söyleyen Özlü, şöyle devam etti:

“Öncelikle bir planlama yaptık. Şu anda da bu planlamayı uyguluyoruz. İlk olarak yerel basınla başlamayı uygun gördük. Kampanyamıza bu şekilde başladık. Bu çerçevede bugün Öncü’yü ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile sizlerle birlikte, Düzce için projelerimizi, hayallerimizi kamuoyu ile paylaşacağız.”



“Mahalle bazlı hedeflerimizi anlatacağız”

Düzce’de bir ilk olarak mahalle bazlı sorun ve taleplerin tespit edilmesine dönük bir programın hazırlığı içerisinde olduklarını açıklayan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, şu ifadeleri kullandı:

“Gelecek ay tamamlayacağımız bir seçim beyannamesi olacak. Bu iki kısımdan oluşacak. İlk olarak mahalle bazlı hedeflerimizi anlatacağız. Biz hangi mahallede hangi işleri yapacağımızı beyan edeceğiz. Bunu yapmak için de arkadaşlarımız mahalle temsilcileri ve muhtarlarımızla, birebir görüşmeler yürütüyorlar. Bu neticede mahalle sakinlerimizin taleplerini alacağız. Onların talepleri doğrultusunda mahalle bazlı bir program yapacağız.”



“Mahalle sakinlerimiz neyi istiyorsa o olacak”

“Mahalle sakinlerimiz neyi istiyorsa ona uygun bir beyanname hazırlayacağız.” diyen Özlü, konuyu şu şekilde örneklendirdi:

“Kalıcı Konutlar’da oturanlarla, Kültür Mahallesi’nde yaşayanların talepleri aynı olmayabilir. Bakanlığım sırasında 4. sanayi bölgesi çalışmamı yürütürken uyguladığımız modelin benzeri. Artık kişiselleştirilmiş üretim. Kişilere, insana, bireye özgü üretim modelinin bir benzeri olacak. Mahalle bazlı, mahallelere özgü projelerle çıkacağız. Düzce’yi ileriye taşıyacak, vizyon projelerimiz olacak. Bunlardaki amacımız da sosyoekonomik gelişmişlik sıralamasında Düzce’yi ilk 10’a sokmak olacak.



“Düzce’nin geleceğini birlikte değerlendirelim”

Konuşmasının sonunda yerel basının önemine işaret eden Özlü, şunları kaydetti:
“Yerel basınla başlamak, yerel basına verdiğimiz önemi gösteriyor. Sizlere, değerli basın mensuplarına verdiğimiz önemi gösteriyor. Aslında bu dönemde yerel basından, özellikle Öncü Grubu’ndan çözüm önerileri bekliyoruz. Çözüm ortağı olmanızı ve pozitif önerilerde bulunmanızı istiyoruz. Düzce’nin geleceğini sizlerin katılımı ile birlikte değerlendirelim istiyoruz.”

Haber: C. ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ