Bir takım açılışlarda bulunmak amacıyla Düzce’ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve bir dönem Düzce Üniversitesi Başhekimliğini yapan eşi Onur Özlü Düzce Üniversitesi Hastanesi Dr. Talat Bahçebaşı binasının açılış töreninde katıldı. Açılışta Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Partı İl Başkanı Hikmet Keskin ve bazı kurumlarım il müdürleri katıldı.



"Düzce her anlamda çok gelişti"
Açılışta açıklamalarda bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü şu ifadelerde bulundu.

Burada Düzce ve Düzce Üniversitesi için büyük önem taşıyan bu binanın açılışı için bulunmaktayız. Umarım buraya hiç kimsenin yolu düşmez ama Düzce için çok önemli bir bina olacağına inanıyorum. Bu zamana kadar Hükümetimiz, Bakanlığımız ve valilik olarak sağlık ile sanayi başta olmak üzere Düzce’de önemli çalışmalarda bulunduk. Bundan sonrada Düzce’nin gelişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu binanın Düzce halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.’



"Önemli bir binanın açılışını yaptık"
Düzce Valisi Zülkif  Dağlıl ise yaptığı açıklamada:
‘ Bu binanın yapımı için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün burada önemli bir binanın açılışını yaptık. Bugüne kadar ve bundan sonra da önemli işler yapmaya devam edeceğiz. Bakanımıza da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Bu binanın yapılması için çok çaba gösterdik”
Programda açıklamalarda bulunan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ise:

“ Bu binanın açılışı için emeği geçen başta Dr. Talat Bahçebaşı ile Kurucu Rektörümüz Funda Sivrikaya Şerifoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu binanın yapılması için yıllarca uğraştılar ve binanın tamamlanması bize nasip oldu. Düzce Üniversitesi Eski Başhekimi Onur Özlü’de gerçekten çok çaba gösterdi. Bu binaya kimsenin gelmesini istemeyiz ama ihtiyacı olanlar için gerekli bir binanın açılışını yapıyoruz. Umarım Düzce için hayırlı olur” şeklinde kunoştu.



Yapılan konuşmaların ardından binan bütün katları gezilerek yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler alındı.

Bakan Özlü ve beraberindekiler Kalıcı Konutlarda bulunan Düzce Spor Salonu ve kapalı yüzme salonunu da gezerek yapılan hizmetllerle ilgili bilgi aldı.













Haber: M.AYDIN