6 ay önce görev yaptığı Konya’dan Düzce’ye İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü olarak atanan Dr. Mustafa Özyörük, Öncü Medya Grubu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Basınla tanışma amacıyla ziyaretlere başlayan ve bu kapsamda Öncü Medya’da ağırlanan Özyörük’ü Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mukadder Deveci ve Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner karşıladı. Öncü Haber Merkezi ve Manşet Gazetesi çalışanları ile tek tek tokalaşan Özyörük, “İyi çalışmalar” diledi.

Sohbet sırasında Düzce’de sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Özyörük, göreve başlar başlamaz ilk işinin; Düzce’nin sağlıktaki resmini çekmek amacıyla durum tespiti yaptırmak olduğunu söyledi. 6 ayın sonunda gerçekleştirilen çalışmaların etkilerini görmek amacıyla yeni bir araştırma yaptığını kaydeden Özyörük, kamudan yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarından basına, özel sektören vatandaşlara kadar toplumun her kesiminin el ele vererek çalışmasının Düzce’yi her alanda kalkındıracağını aktardı.

 Sohbetin sonunda Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mukadder Deveci ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Özyörük’e Öncü Medya Grubu’nun birimlerini gezdirdi.

Haber: C. Üstüner