Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Düzceliler kendisini sokağa attı. Bu nedenle vatandaşlar hem keyifli vakit geçirmek hem güneşin tadını çıkarmak hem de gençlere yönelik eğlence alanlarından yararlanmak için Düzce Belediyesi Melensu Park’a akın etti.

Ancak özellikle aileler ve gençlerin uğrak yeri haline gelen Melensu Park’ta ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre, gençler gece saatlerinde park içerisinde bulunan sahada vakit geçirirken bir anda aydınlatma lambaları kapandı.



Bunun üzerine gençler durumu Düzce Belediyesi’nin şikayet hattı olan 153 Beyaz Masa’ya bildirdi. Şikayet üzerine aydınlatma lambaları açıldı ancak saha aydınlatmaları açılmadı. Nedenini parka gelen ekibe soran gençler, “Belediye Başkanının emri” yanıtını aldı.

Gençler daha sonra, yaşadıkları bu üzücü durumu Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı ile paylaştı.

“Belediye başkanın emri ile kapatıldı”
Aydınlatmaları kapalı olan sahanın fotoğraflarını ihbar hattımıza gönderen gençler, şöyle sitem etti:

“Düzce Belediye Başkanın emri olarak yeni açılan Melensu Park’ın ışıkları önce kapatılıp sonra şikayet üzerine belediye ekipleri gelip park alanındaki ışıkları açtı. Ancak biz gençlerin eğlencesi olan saha ışıklarını açmadı. Sorduğumuzda gelen ekibin verdiği bilgi ise belediye başkanın emri ile kapatıldığı yönündedir. Biz gençler olarak bu durumdan şikayetçiyiz ve mağduruz tüm kış boyu ışıklar açıkken yaklaşan yaz günlerinde ışıkların kapatılması çok gereksiz ve anlamsızdır. Bu duruma derhal el atılmasını istiyoruz.”



Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ