Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci birleşiminde komisyonlara havale edilen gündem maddelerini görüşerek karara bağladı. Gündemin önemli maddelerinden biri, Hürriyet Caddesi Parkı ile Koçyazı Parkının yap- işlet ve kira ver yöntemiyle 10 yıllığına ihale usulü ile kiraya verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce'de böyle birçok park bulunduğunu, bu iki park için yapılacak ihalenin olumlu sonuç vermesi halinde diğer parkların da 10 yıllığına kiraya verilebileceğini söyledi.

Meclisin diğer bir gündem maddesi, Ticari Taksiler ve Durakları Çalışma Yönetmeliğiydi. Ticari Taksiler ve Durakların Çalışma koşullarında bazı yenilikler ve değişikliklerin yer aldığı yönetmelik oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda oy birliği ile kabul edilen bir diğer gündem maddesi, Et Kombinası ve Hayvan Pazarı İşinin 10 yıllığına kiraya verilmesi talebiydi. Muhalefet partili meclis üyelerinin kombinanın zarar ettiğini söylemesiyle birlikte talep yine oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda, Asansör Yıllık Kontrol Ücretleri de belirlendi. Asansör başına binalardan yıllık 100 TL alınmasına, özel bir firmanın yılda bir kez asansörlü binaları denetlemesine karar verildi.