Avrupa Türk spor birliği öncülüğünde Gölyaka'nın Kuyudüzü mahallesine yapılması için çaba sarf edilen performans merkezi geçtiğimiz günlerde Ankara'da yapılan spor şurasında kabul edildi.

Performans merkezi ile ilgili olarak Kuyudüzü mahallesinde tesislerin yapılacağı alanda bilgiler veren Avrupa Türk spor birliği projeler sorumlusu Hüseyin Demirkan burası çeşitli spor branşlarında her türlü eğitimin verildiği yüksek performans merkezi olarak düşünülüyor,bu alan İsviçredeki 1947 yılında yapılan federal spor akademine çok benziyor dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ankarada yapılan spor şurasında bölgenin ve düşünülen projenin anlatıldığınıda vurgulayan Demirkan, projemiz büyük ilgi gördü ,böyle bir merkezin ülkemizde yapılması konusunda görüş birliğine varıldı dedi.

Performans merkezinde hertürlü sporun yapılacağınıda sözlerine ekleyen Demirkan burası harika bir yer 50 ila 60 spor faaliyetinin birlikte yapılacağı tesisler yapılabilir şeklinde konuştu.

Avrupa Türk spor birliği projeler sorumlusu Hüseyin Demirkan Kuyudüzü mahallesinde yapılacak tesisin Gölyaka'nın prestij merkezi olacağınıda belirterek Düzce halkının bu projeyi sahiplenmesi gerekiyor,sonrasındada Ankara'nın faaliyete geçirilmesi gerekiyor.Bizler umutluyuz iyi haberler kısa zamanda gelecek gibi geliyor bizlere dedi.