5 yıllık görev süresinin sonuna yaklaşan Düzce belediye Başkanı İsmail Bayram onuruna belediye personeli, veda yemeği düzenledi. İsmail Bayram Veda yemeğine eşi Elka Bayram ile katıldı. alkışlarla salona giren Bayram için asılan “personelin seni hiç unutmayacak. Büyük başkan” pankartı dikkat çekti. Yemek öncesi, Belediye-iş sendikası ve belediye arasında toplu iş sözleşmesi de imzalandı.

 

 

Belediye Personeli, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan ve belediye başkanı, belediye meclis üyeleri ile belediye personellerinin fotoğraflarından oluşan sunumu izleyenler duygusal anlar yaşadılar.

 

 

Belediye başkanı İsmail Bayram veda konuşmasına “benim için çok özel ve duygu dolu bir akşam.” Diyerek başladı ve dolu dolu bir 5 yıl geçirdiklerini anlatarak personeline teşekkür etti.


Bayram, “Bizler siyasetçiyiz geliyoruz, gidiyoruz ama sizler belediyenin asli unsurlarısınız bu hiçbir zaman unutmadığınızı düşünüyorum ve bu böyle devam edecek. Emekli olan olacak yerine yenileri gelecek ve bu böyle devam edecek. Sizler belli bir istikrarda belli bir istikamette yolunuza devam ediyorsunuz. Ama bizlerde bugünlere gelirken hayallerimizle geliyoruz yapmak istediklerimizle geliyoruz. Şehir adına Düzce de yaşayanlar adına neler ortaya koyabiliriz. Bunları düşleyerek geliyoruz. Bazen bu düşlerimizi hayallerimizi gerçekleştiriyoruz. Bazen de gerçekleştiremiyoruz ama bütün belediye başkanları için söylüyorum. Hepsi bu niyetlerle samimiyetle göreve geliyor. Ancak bunları yapmak için öncelikle insan gücü lazım. Bunları yapmak için çalışan insanlar lazım. Becerikli insanlar lazım. Bunlarda sizsiniz dolasıyla her belediye başkanı sizlerle birlikte bu işleri yapmak zorunda. Bizim hayallerimiz ne olursa olsun sizlerin emeğiyle yoğurup ortaya koymak ve yaşadığı şehre sunmak durumunda. Ben bu anlam da 5 yıldır ortaya koyduğu gayretlerden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

 

 

Belediye personeli olarak zaman zaman zor anlar yaşadıklarını hatırlatan Bayram, “ Düzce’ye hizmet eden en önemli kurulun çalışanlarıyız dolayısıyla zor günlerde de en iyi şekilde hizmet etmek durumda olanlarız. Bunu ben sizlerde gördüm. 5 yıl boyunca sizlerden çok şey öğrendim.” dedi.

 

 

 

Konuşmasının ardından birim amirleri ve belediye personeli tek tek yanına gelerek hem teşekkür etti hem de plaket ve hediyeler takdim etti.

 

 

Haber;S.Kaşkır