İslam dininin peygamberi ve son peygamber olan Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğduğu hafta olarak bilinen 20-27 Nisan tarihleri arasında kutlanan kutlu doğum haftasını Düzce'de, Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, öğretmenleri ve davetlileriyle birlikte Cumhuriyet Anadolu lisesi Konferans Salonu'nda bir programla kutladı.



Özenle hazırlanan programda öğrenciler ilahiler söylediler, şiirler okudular, Peygamber Efendimiz'in Hadis-i Şerif'lerini okudular, sema gösterileriyle davetlileri mest ettiler ve engellerin engel olmadığını bir kez daha gösterdiler. Program okulun Din Kültürü Öğretmeni Ali Tezel'in seslendirdiği ilahiyle başladı. Ardından okul müdürü Hüseyin Zelyurt günün anlamını belirten bir şiir okuyarak öğrencilerin hazırlamış olduğu programı seyircilere sundu.



Öğrenciler sırasıyla sahneye çıkıp şiirlerini, ilahilerini, hadisleri, sema gösterisini davetlilerin beğenisine sundular. Öğrencilerin gösterisinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman konuşma yaparak öğrencilerin ailelerini tebrik etti.



Yurtman, “Öğrencilerin anne ve babalarını tebrik ediyorum. Çok büyük bir özveri ve samimiyet ile bu çocuklarımıza yılmadan, bıkmadan onlar ile ilgileniyorlar. Öğretmenlerini ve bu programı hazırlayan öğrencileri tebrik ediyorum.“dedi.


İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman'ın ardından, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Büyükgül dua okuyarak programı sonlandırdı.