Atatürk İlköğretim Okulunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği pilav gününe çok sayıda davetli katıldı. Okul Aile Birliği’nin yılın annesi seçtiği Ömür Aslan’a hediye verilirken duygulu anlar yaşandı.

 

Bu yıl anneler günü dolayısı ile   kapsamlı bir şekilde  yapılan pilav gününe Düzce İl Emniyet Müdürü Saim İşlek ve eşi, Düzce Belediye Başkanı  Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş, veliler, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Atatürk İlköğretim Oklu aile birliği tarafından organize edilen pilav gününde çeşitli etkinliklerde yer aldı.

 

Okul aile birliği tarafından yılın annesi seçilen özürlü annesi Ömür Aslan’a Gönül Keleş tarafından çiçek verildi. Anneyi tebrik eden Gönül Keleş özürlü bir çocuk annesi olmanın ne kadar zor olduğunu ifade etti. Yılın annesi seçilen Ömür Aslan ve özürlü kızı Vildan Aslan herkese teşekkür ettiler. Sevinçten gözyaşlarını tutamayarak ağlayan Vildan Aslan’ı İl Emniyet Müdürü Saim İşlek’in eşi öperek moral verdi.

  

Ayrıca pilav gününde çeşitli hediye çekilişleri de yapıldı. Atatürk İlköğretim Okuluna katkı sağlamak amacı ile de bazı eşyalar satıldı. Velilerin bir araya gelerek eğlendikleri bu pilav gününde herkes  eğlenceli dakikalar yaşadı. Konuklara pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram edildi.