Prefabriklerde oturan vatandaşlar için zaman daralıyor. Prefabrikleri boşaltmayacaklarını dile getiren prefabrik sakinlerinin çözüm arayışları da devam ediyor.
18 Haziran’da prefabriklerde yıkım çalışmalarının başlayacak olması nedeni ile prefabrik sakinleri, hem Belediye’ye hem de Ak Parti İl Binasına giderek Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile görüşmek istedi. Öncelikle, Düzce belediyesine giden vatandaşlar, belediye başkanı İsmail Bayram’la görüşmek istedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın Ankara’da olması nedeniyle görüşemeyen prefabrik sakinleri,bu kez belediye başkan yardımcılarından biri ile görüşme talep etti.
Prefabrik sakinleri, Düzce Belediyesi Güvenlik Müdürü Ekrem Özçelik tarafından sakinleştirilirken Cuma günü tekrar gelmeleri istendi.
Vatandaşlar belediyeden ayrılmalarının ardından Ak Parti il binasına gitti. Burada il başkanı ile görüşmek isteyen prefabrik sakinleri Metin Kaşıkoğlu’nun Ankara’da olduğunu ve yine Cuma günü geleceğini öğrenince yöneticilerden biri ile görüşmek istediklerini belirtti.
15 dakika boyunca il başkanlığı binasında oturan Prefabrik sakinleri, daha sonra Kaşıkoğlu ile görüşmek için randevu alarak, il başkanlığından ayrıldı.

 

Haber; E. BEKTAŞ