Düsiad tarafından düzenlenen iftar programına Vali Bülent Kılınç, Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, AK Parti Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, İl Müftüsü Alaadin Gürpınar, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancı, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan ve bir çok iş adamı katıldı. İftar yemeğinden sonra misafirlere DÜSİAD'ın çalışmalarını anlatan slayt gösterisi izlettirildi. Daha sonra Vali Bülent Kılınç yaptığı konuşmada DÜSİAD'ın çalışmalarının Düzce için büyük önem taşıdığını ve bu çalışmaların daha da ilerlemesi için iş adamlarının yanında olduklarını ifade etti. Türkiye'nin dış pazarda payının arttığını belirten Kılınç, Düzceli iş adamlarının bu paydan faydalanmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise "Büyük başarılara imza atan DÜSİAD'ın İlimiz  için önemi hiçbir zaman göz ardı edilemez." dedi. Kaşıkoğlu, Düzceli iş adamlarının her zaman yanında olduklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu da yaptığı konuşmada Düzce'nin gurur kaynağı olan iş adamlarına teşekkürlerini sundu.


DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ise yemeğe katılanlara hitaben yaptığı konuşmada  DÜSİAD'ın kuruluş amacının kendilerini geliştirerek dış pazarda söz sahibi olmak olduğunu ifade etti. Bağlı bulundukları TUSKON(Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu)'un katkılarıyla kıtalar arası ticaret yaptıklarını ve yine bu sayede farklı ülkelere geziler düzenleyerek ticaret yaptıkları ülkeleri daha yakından tanıma olanağı bulduklarını vurguladı. Çakır, üyelerinin de çalışmalarıyla DÜSİAD'ın dahada büyüyerek adından çok söz ettireceğini ifade ederek sözlerini tamamladı.