TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, Düzce TSO ve MARKA’nın ortaklaşa düzenlediği Yeni İş Fikirleri Proje Yarışması’nda “Kestane Kalemi Bankası Projesi” ile Düzce’den birinci olan Solmaz Altunbaş’a ödülün ilk kısmı olan 10 bin TL’lik çek, Düzce TSO Toplantı Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Ödül törenine TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, Düzce TSO Başkan Vekili Bahri Bakan, MARKA Düzce Yatırım Destek Uzmanı İsmail Hakkıoğlu, Düzce TSO Genel Sekreteri Tuncay Yüksel ve Yeni İş Fikirleri Proje Yarışması Düzce Birincisi Solmaz Altunbaş katıldı.

Toplantıda konuşan TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, yarışmanın amacının gençleri girişimciliğe teşvik etmek olduğunu belirterek, girişimcilik konusunun ne kadar üstüne gidilirse ekonomik gelişme ve istihdam konusunda gelişme kaydedileceğini ifade etti.

Daha sonra yarışmada birinci olan Solmaz Altunbaş, yaptığı proje hakkında bilgiler verdi. Konuşmaların ardından İş Fikirleri Proje Yarışması Düzce Birincisi Solmaz Altunbaş çekini TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan’nın elinden aldı.

Haber; S. KAŞKIR