Düzce ili muhtarları da ramazan ayının sonlar iftarda bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi’nin organize ettiği iftar programına protokol üyelerinin katılımı az oldu. İftarda bazı İl genel meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra muhtarlar katıldı.

İftar programına protokol üyelerinin katılmaması Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel’in konuşmalarına da yansıdı.

Çengel, “İl genel meclis üyeleri ve bazı protokol üyelerimiz başka yerlerde programları olmasından dolayı aramızda olamamışlardır. Kendilerine ilerleyen zamanlarda beraber olma temennisini iletiyorum. Bu birlik ve beraberliğimizle biz muhtar olarak il genel meclis üyelerimiz ve il idare kuruluyla sürekli temas halindeyiz. Biz hem isteyen hem veren tarafız. Bunun için ‘bir arada olalım’ dedik. Sorunlarımız muhakkak var. Burası yeri de değil ama ilerleyen günlerde bakanımıza yapmış olduğumuz ziyaretin neticesi kamuoyuna paylaşılacak.” dedi.

Çengel’in konuşmasının ardından iftar programı plaket takdimi ile son buldu.

Öte yandan “protokol muhtarlara ilgisiz kaldı” şeklindeki haberin Öncü TV internet sitesinde yayınlanmasının ardından bazı protokol üyelerinden açıklama geldi.  Haber merkezimize ulaşan Düzce Baro Başkanı Ali Dilber, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi’nden kendisine iftar programıyla ilgili bir davet gelmediğini belirtti. Dilber, tarafına bir davet gelseydi iftara katılmaktan memnuniyet duyacağını da sözlerine ekledi. 

Haber;S.KAŞKIR