PTT’nin 173. Yıldönümü Düzce’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde ilk olarak konvoy düzenlenerek, Anıt Park’a çelenk sunumu yapıldı. Yeni göreve başlayan PTT Baş Müdürü Cafer Yavuz tarafından sunulan çelengin ardından saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okundu.
Anıt Park’taki programdan sonra Vali Ali İhsan Su’ya ziyarette bulunuldu. Valilik makamında PTT’nin tarihinden ve yaptığı hizmetler hakkında Düzce PTT Baş Müdürü Cafer Yavuz, Vali Ali İhsan Su’ya bilgiler verdi.

353 farklı işlem yapılarak PTT’nin hizmet çeşitlerinin arttırıldığını ve PTT’de oluşan sorunların önümüzdeki günlerde ortadan kalkacağını dile getirildi.


PTT Düzce Merkez Şubesi’nde 173. Müşteri olan Cihat Özbasan’a çeşitli hediyeler takdim edildi. Esnaf olan Özbasan, PTT’nin yeni yılını kutlayarak PTT’deki sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.
Özbasan, “PTT’nin büyük hizmetleri olmuştur, bundan sonrada olacağına inanıyorum. Eksiklikleri de var. En büyük eksikliği Merkez’de mektup atabileceğimiz yer yok bildiğim kadarıyla, merkezde ya da bina içinde bu eksikliğin giderilmesi en büyük arzumuz. Posta dağıtımı ile ilgili birçok sıkıntımız var. Esnafım PTT’yle işyerim karşı karşıya olmama rağmen 32 günde Düzce damgalı mektup aldım. Bu da personel eksikliğinden kaynaklanıyor. Bunların giderilmesi hizmetin çağa uygun şekilde olmasını bekliyoruz. ” Dedi.
PTT’nin 173. Müşterisi olan Cahit Özbasan’ın bu şikâyetlerine açıklamalarda bulunan Düzce PTT Baş Müdürü Cafer Yavuz, Düzce çalışmalarımız devam ediyor. Hizmet kalitemizi yükselteceğiz dedi.
Baş Müdür Yavuz,” Bizim PTT olarak en büyük stratejimiz hizmeti vatandaşın ayağına götürmek. Düzce’de çalışmalarımız devam ediyor. Akçakoca yolu üzerinde PTT Baş Müdürü hizmet Binamız olacak. Yapımı devam ediyor. Dağıtım servisi ve diğer işyerlerinin büyük bir kısmını oraya taşıdık sonra bu çalışmalarımız da olacaktır. Kasım 15 dahilinde personel alımlarımız olacaktır. Önemli ölçüde hizmet standardımız yükselmekle birlikte, topluma daha kaliteli hizmet sunacağız.” Dedi.

 

Haber; G.KARDUZ