PTT’nin 174. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtpark Meydanı’na çelenk bırakıldı. PTT Baş Müdürü tarafından sunulan çelengin ardından saygı duruşu yapıldı.



Anıt Park’taki programdan sonra Vali Ali İhsan Su’ya ziyarette bulunuldu. 



Vali Ali İhsan Su PTT’nin 174.yaşıyla ilgili olarak şunları söyledi: “PTT’mizin 174. Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Tabi bu süre zarfında Posta Telgraf Telefon’dan günümüz şekline gelmiştir. Gerçekten bu teşkilat zaman içerisinde kendisini sürekli yenilemiş, geliştirmiş ve çağın şartlarına uydurmuştur. Öyle ki bugün geldiğimiz noktada bu teşkilatımız bankacılık hizmetleri ile kargo hizmetleri de dahil olmak üzere diğer ödeme hizmetleri vesaire olmak üzere birçok hizmeti en güzel şekilde yerine getiriyor. Ben arkadaşlarımızı ve bu teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 


 
PTT Baş Müdürü ziyaret sırasında PTT’nin çalışmaları hakkında Vali Ali İhsan Su’ya bilgi verdi: “PTT adımız bizim markaydı. Dünya çapında bir markaydı ve bu adı tekrar geri almaktan gurur duyuyoruz. Yurt çapında yapmadığımız iş kalmadı. Sigortacılıktan kargo taşımacılığı, kurye taşımacılığı, posta her türlü tahsilat işlemlerini yapmaktayız. Düzce’de 8 merkez 7 tane şubemiz 13 tanede acenteyle hizmet vermekteyiz. Bu yıl zarardayız. Önümüzdeki yıl inşallah Düzce olarak kara geçen bir il olacağız. Türkiye’de 10 ilimiz karda, bizde Düzce olarak 11. il olmaya gayret edeceğiz” 



PTT’nin 174. Kuruluş yıl dönümü için Düzce Merkez Şubesi’nde 174. Müşteri olan Ferhat Durdu’ya çeşitli hediyeler takdim edildi.



Hediyesini alan 174. Müşteri Ferhat Durdu teşekkürlerini iletti.


Durdu, “Böyle bir uygulama yaptıkları için teşekkür ediyorum. PTT’miz birçok yerden daha fazla hizmet veriyor. Daha uzak yerlere hizmet götürüyorlar. Teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABER: Y. SEVER