Üçköprü’de Köy halkının iddialarına göre PTT Şubesi,  usulsüzlük nedeni ile 3 ay önce kapatılınca mektuplar köy kahvesinde birikmeye başladı. Ancak bu mektuplar kahve çalışanlarının ve halkın ilginç şekildeki tepkisine neden oldu.
PTT şubesinin kapatılmasıyla yetkililer bütün mektup ve evrakları köy kahvesine bırakırken, yaklaşık 3 aylık mektup, resmi evrak ve faturalar şimdi köy kahvesinde sahiplerini bekliyor.
Köy kahvesinin çalışanlarının da bu durumdan oldukça kafası karışık gözükürken, kahve çalışanı Abdurrahman Şeker, olayı şu şekilde anlattı;
“ Postacılar Pazar günü geldi ve evrakları masaya bıraktı. Bu evrakları yakmamı söylediler. Herkes evraklarını arıyor ama bulamıyor. Evraklarını alamayınca icralık olanlar bile var.”
Köy sakinlerinden Fikri Yılmaz ise bu durumun yeni olmadığını ve yıllardır devam eden bir sorun olduğunu dile getirerek evrakların zamanında ulaşılamamasından dolayı vatandaşların icralık olduğunu söyledi. Yılmaz, “ Acentelik verdiler buraya. O da bu işlevini yapamayınca kapatıldı. Şimdi insanlar evraklarını takip edemiyor. Bu nedenle kurumlarla çatışma içinde kalıyorlar. Bazı evraklar vardır ki geri dönüşümü olmaz.” Şeklinde konuştu.

Haber; S. KAŞKIR