Müdürlük olarak hizmet veren ve geçtiğimiz temmuz ayında Başmüdürlük statüsüne kavuşarak yedi ilin bulunduğu bir bölge merkezi haline gelen  PTT, bundan sonra Fevzi Çakmak mahallesi’nde bulunan ve önceki haftalarda belediyeye devredilen kalıcı işyerlerinde hizmet verecek.

PTT Başmüdürü Muslu Uslu, mart ayında yaptıkları başmüdürlük başvurusunun sonuçlanması ile birlikte 1 Temmuz itibarıyla Başmüdürlük olarak hizmet vermeye başladıklarını, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan binalarının yeni statüde hizmet verebilmeleri için küçük gelmesi nedeniyle Fevzi Çakmak Mahallesinde bayındırlık İl Müdürlüğü’nün de bulunduğu kalıcı işyerindeki 800 metrekarelik yeni yerlerinde yaptıkları tadilatın ardından Cuma günü taşındıklarını, bugün itibarıyla da yeni yerlerinde hizmet verdiklerini ifade etti.

Başmüdürlük olmanın Düzce’ye Ankara nezdinde proje üretme ve uygulamaya koyma avantajı verdiğini dile getiren Uslu, Akçakoca ve Gölyaka’da PTT Bank uygulamasına geçildiğini, Kaynaşlı, Cumayeri ve Gümüşova’da PTT Bank ihalelerinin tamamlandığını söyledi. 

Çilimli ve Yığılca’da ise bu sene içinde aynı çalışmanın yapılacağını söyleyen Uslu, başmüdürlüğe ait olan ve Karaca Köprüsünün bulunduğu mevkide bulunan 2 bin metrekarelik alanda yeni başmüdürlük projesinin onaylandığını, bu yıl içinde temel atma töreninin yapılacağını ifade etti. Modern bir başmüdürlük oluşturacaklarını söyleyen Uslu, inşaatın yaklaşık iki iki buçuk yıl gibi bir sürede tamamlanacağını da sözlerine ekledi.