HİGH WAY de Ramazan

Ramazan ayında bir çok alışveriş merkezinde eğlenceler düzenlenirken, Highway Outlet, hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle gelen müşterilerinin ailece keyifli anlar yaşamasını amaçlıyor. Highway Outlet Genel Müdürü Hasan Umur çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlencelerin iftardan önce başlayıp iftardan sonra da devam ettiğini söyledi.

Umur, “Bu sene Highway'de ikinci Ramazan'ımızı geçiriyoruz. Hem çocuklara, hem yetişkinlere yönelik eğlencelerimiz oluyor. Kapanış saatlerimizi 24.00'a aldık. Düzce ve Bolu'da çok fazla gelen var. Highway'de Ramazan eğlencelerini geleneksel hale getireceğiz” dedi.

 



Highway Outlet Genel Müdürü Hasan Umur ayrıca hedeflerine ulaştıklarını ve hızla büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Umur “Hedeflerimize ulaştık. Büyümemiz devam ediyor. Yatırımlarımız devam ediyor. Otopark alanımıza büyük bir lunapark yaptık. Hedeflerimiz doğrultusunda hızla ilerliyoruz. Highway sadece alışveriş merkezi değil aynı zamanda bir yaşam merkezi. Bölgenin ekonomi merkezi. 1500 çalışanımız var. Bölge ile birlikte büyüyoruz ve bölge ekonomisine katkıda bulunuyoruz” dedi.

 

Haber: M. YILMAZ